Csapjuk be a térérzetet!

IRODÁINK

IRODÁNK KIS ALAPTERÜLETŰ TEREK
KIALAKÍTÁSÁRA IRÁNYÍTOTTA A FÓKUSZT

 Ha szimpatikusnak találsz minket, keress bátran a megadott elérhetőségek egyikén!

GABI A STÚDIÓ MEGÁLMODÓJA

Lakberendezés és marketing

Erősségek:
Stílusérzék: 99%
Empátia: 110%
Papírmunka: 20%

SZŰCS BETTI

Projekt asszisztens

Erősségek:
Alázatosság: 110%
Elszántság: 99%
Lazaság: 10%

SZILVA FÜGGÖNY- TERVEZÉS

Minden ami textil és látványtervezés

Erősségek:
Humor: 150%
Türelem: 98%
Időben érkezés: 30%

ZOLI GENERÁL-KIVITELEZÉS

A részletek szakértője

Erősségek:
Megbízhatóság: 120%
Logikus ötletek: 100%
Kávéfőzés: 5%

KONTAKT

studio@gabriellacsillag.com

+3670 439 7594

Egy kis lakás berendezése igazán nagy kreativitást igénylő feladat és hatalmas kihívás. Sokkal több szabályt és buktatót kell figyelembe venni, mint egy nagy méretű, tágas helyiség esetében, ezért nem mindegy, tudjuk-e hol kezdjük a tervezést, illetve mik is azok a szabályok, amiket észben kell tartanunk.

Irodánk igyekszik nap mint nap bizonyítani, hogy ma már a tér mérete nem határozhatja meg annak kellemes élhetőségét. Ami nagyban megvalósítható, annak működnie kell kicsiben is.

 

MI ABBAN SEGÍTÜNK, hogy akár egy rendkívül limitált területen is sikerüljön minden fontos funkciónak helyet találni ügyes és praktikus megoldásokkal, ötletes tárolási lehetőségekkel,  a térérzetet optikailag megnövelő trükkökkel, miközben szerethető, nyugalmat árasztó, vagy éppen az ellenkezőjét, vibráló, inspiráló környezetet alkotunk. A tervezési folyamat magában foglalja mindazt, ami egy egyedi enteriőr megalkotásához kell, ahol minden részletet alaposan átgondoltak és minden centiméter kiszámításra került.

ERŐSSÉGÜNK, hogy nagyon figyelünk Rád. Megismerkedünk, mielőtt bárminek nekikezdenénk. Addig beszélgetünk, amíg ki nem derül számunkra, hogy Te milyen környezetben éreznéd jól magad. Ehhez arra van szükségünk, hogy legyen bizalmunk egymás irányába, hiszen tudnunk kell mik a vágyaid, szeretnénk ha mesélnél az igényeidről, az életedről, a szokásaidról.

 

FONTOSNAK TARTJUK, hogy pontosan tisztázzuk az egymással szemben támasztott igényeket, elvárásokat, mert nálunk a fő szempont, hogy ne csak a végeredmény legyen bámulatos, hanem az alkotói folyamat is. Szeretnénk megmutatni Neked, hogy az otthonteremtéshez vezető út stresszmentes is lehet.

 

Üzleti célú információinkat a Kereskedelmi belsőknél találod! Amennyiben irodát, üzletet, kávézót, vagy akár hotelszobát szeretnél terveztetni, bővebb információ ott lesz.