Csapjuk be a térérzetet!

GYIK

Ha nem az otthonodban találkozunk, hozz magaddal alaprajzot és képeket a jelenlegi állapotról.

Az alaprajz lehet akár kézi is, a lényeg, hogy el tudjuk képzelni mi mekkora.

Javasoljuk pinterestről, instagramról, vagy magazinokból válogass le neked tetsző fotókat.

Ennek minden esetben nagyon örülünk, mert ez már egyfajta iránymutatás számunkra.

 

Először is megismerkedünk, beszélgetünk, megpróbálunk rád érezni, aztán a legnagyobb kreativitásunkat beleadva, választ adunk a konkrét kérdéseidre.

Hogy minél eredményesebben használjuk ki a tanácsadásra szánt időt, küldd el nekünk előre e-mailen, hogy pontosan miben akadtál el, mi az, amiben a segítségünket kéred.

Akár már az első tanácsadásnál is szívesen kimegyünk a helyszínre, ha te szeretnéd.

Tervezési megbízásoknál minden esetben a helyszín pontos felmérésével, megtekintésével kezdődik a munka. Az sem baj, ha rumli van, el ne pakolj! Legalább látjuk milyen tároló megoldásokra lesz szükségetek☺

Kivitelezés lebonyolítása esetén előre megállapodunk hány alkalommal megyünk helyszíni szemlére, hogy ne neked kelljen a szakipari munkásokkal bajlódni.Általában 4-5 alkalom elegendő ahhoz, hogy leellenőrizzük, minden a tervek szerint, a lehető legnagyobb rendben halad-e.

Természetesen nem muszáj, de annak érdekében, hogy minden hasznos cm-t kihasználjunk, sok esetben az egyedi bútortervezés az optimális megoldás. Így a bútorokat maximálisan a te lakásodhoz, igényeidhez tudjuk igazítani.

A bútorterveket természetesen megkapod, és ha van már bevált asztalosod megcsináltathatod a bútoraidat vele is, de kérésedre le is gyártatjuk, hiszen profi asztalossal dolgozunk együtt.

Amikor eljutunk arra a pontra a tervezés folyamán, hogy anyagokat, színeket kell választanotok, akkor természetesen visszük a bekért mintákat és meg tudjátok nézni.

A legtöbb esetben több részletben történik a tervezési díj kiegyenlítése, az ütemezést minden esetben előre egyeztetjük.

Akkor hívsz minket, amikor csak szeretnél. Ha éppen benne vagyunk egy munkában és nem tudjuk azonnal megragadni a telefont, vagy elolvasni az e-mailt, akkor igyekszünk aznap visszahívni, ha pedig nagyon sürgős kérlek írj nekünk egy sms-t és azonnal visszahívunk.