Csapjuk be a térérzetet!

KERESKEDELMI BELSŐK

Egy parányi alapterület nem lehet akadálya egy sikeres vállalkozásnak!

Valószínűleg azért olvasod ezt az írást, mert egy üzlettel, projekttel kapcsolatosan nagy terveid, álmaid vannak.  Tudatos vagy, ezért szeretnél egy olyan belsőt, ami ahhoz a sikerhez segít hozzá, amit elképzeltél.

Egy kereskedelmi belső nem szólhat csak a dizájnról, hanem elsősorban marketing és üzleti terveid megvalósításának eredményes eszköze kell, hogy legyen!

A megjelenés tehát nem csak önmagáért, a szépségért fontos, hanem azért, hogy hozzásegítsen ahhoz a minőségi célközönség eléréséhez, akiket a szolgáltatásodba szeretnél behívni.

Ma már elmondható, hogy Budapesttől New Yorkig egymást érik az éttermek, kávézók, üzletek. Nem elég egy kellemes kiszolgálás, egy jó steak, vagy egy isteni kávé. Az csak a kötelező minimum. Az óriási kínálat miatt ennél többet kell nyújtani, ki kell tűnni. Kell, hogy legyen a helynek karaktere, szelleme, üzenete. Váltson ki pozitív érzést, élményt, különben oda a varázs és a te szolgáltatásod is csak egy lesz a rengetegből.

El kell érned, hogy a fogyasztó minden esetben elégedetten távozzon, s legközelebb, amikor igénybe szeretne venni hasonló szolgáltatást vagy terméket, “TE” juss az eszébe újra és újra.

Ezért kérünk, hogy gondold át, mi is a célod a vállalkozásoddal, mert közhelyekre nem szabad és nem is lehet egy sikeres üzletet tervezni.

 
 

Leggyakoribb közhelyek és azon túl:

– legyen hangulatos/kinek mi a hangulatos?

– legyen szép / kinek mi a szép?

– legyen vagány/ kinek mi a vagány?

Pl: Egy vendéglátó egység tervezésénél fontos, hogy először felmérjük a célcsoportot, várhatóan milyen vendégkör számára készül az adott tér? Azt is tisztázni kell, hogy mi a tulajdonos koncepciója, a gyors fogyasztás, vagy az üldögélő, hosszan beszélgetős légkör megteremtése.

Tehát a kereskedelmi terek komponálásakor a fő szempont, minél pontosabban meghatározni, kinek is akarunk értékesíteni, szolgáltatni.

Kideríteni, hogy a vágyott célközönség milyen paraméterekkel rendelkezik. (kor, nem, lakhely, jövedelem, stb. eloszlások meghatározása). Fő célkitűzésnek kell lennie, hogy a dizájn, a tér, minden porcikájában, szegletében sugallja a behívni kívánt emberek  vágyait, miközben illeszkedjen a létrehozók céljaival.

Reméljük, sikerült rávilágítani, hogy miért nagyon fontos elgondolkozni azon, hogy PONTOSAN mi a cél, mit szeretnél.

Így fog összeállni

 • Találkozunk, ismerkedünk, beszélgetünk. Rengeteget ötletelünk. Célközönséget határozunk meg, elemzünk.
 • Definiálni és sorra kell venni az üzlet tervezéséhez szükséges induló információkat és követelményeket. Ezek alapján tudjuk felmérni a feladat nagyságát, részletes árajánlatot és ütemtervet készíteni.
 • Az ajánlat elfogadása után következik a nagy kaland.
 • Együtt kiválasztjuk azokat a hangulatokat, amik illenének az üzletedbe és hozzád. Ezeket aztán letisztázzuk, természetesen ezt is együtt, majd egy Moodboard segítségével összefoglaljuk az elképzeléseinket.
 • A már megbeszélt igényeket és kéréseket, hangulatokat egybe gyúrva elkészítjük az első látványterveket. Változtatunk és javítunk rajta, ha szükséges.
 • 2D-s dokumentáció: Itt a “szárazabb” dokumentációt kapod meg, ami a 2D-s tervekből tevődik össze. Falnézetek, alaprajzok, lámpakiosztások, burkolatkiosztások, méretezve. Ezeket tudod a szakember kezébe adni, erről tudnak ők is tájékozódni.
 • Konszignáció: Itt összegyűjtjük számodra a betervezett bútorokat, anyagokat, méretre, mennyiségre és árra pontosan. Alternatív lehetőségeket is felkínálunk, amit a saját pénztárcádhoz tudsz majd igazítani. Kérés szerint, a “bevásárló” listán levő tételeket megrendeljük, átvesszük, ellenőrizzük.
 • Művezetés: Abban az időben, amikor a munkálatok folynak, napi kapcsolatot tartunk a szakemberekkel, illetve  többször kimegyünk a helyszínre, “nyomon követni” a  munkálatokat.
 • Konzultációk: Személyesen és telefonon, akár skypon.
 

EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK

 • Kisarculat-tervezés
 • Logótervezés
 • Webdesign
 • Social Media – oldalkezelés, hirdetéskezelés (Facebook, Instagram, Youtube…)
 • Kirakattervezés (4 előre megtervezett, közösen kialakított tematikus terv)
 
Ha készen állsz a kalandra igyunk egy kávét, de előbb írj nekünk!
 • studio@gabriellacsillag.com
 • Tel: +3670 439 7594