ÖTLET CSOMAG VÁZLATTERVEKKEL

Elakadtál, elbizonytalanodtál?

Sok minden tetszik, de együtt mégsem mutatnak jól? Tudod mi az, amit szépnek találsz, de az otthonodban megjeleníteni, összehangolni már mégsem olyan egyszerű feladat?

Nincs elég tároló, állandóan átestek a ruhakupacokon? Vagy, két haverral élsz együtt és kellene némi magányra alkalmas két négyzetméter?

Ebben az esetben az ötlet csomagot ajánljuk.

Pl: Hogyan rendezd be a tereket, hogy jól használható legyen. Milyen kiegészítőkkel, dekorációs elemekkel, tárolási lehetőségekkel, színekkel álljon össze a tökéletes belső! Itt nincs falbontás, burkolás, a meglévő terekből hozzuk ki a legtöbbet, szükség esetén új bútorokat ajánlunk.

Leggyakoribb kérdések és
azokon túl:

Miután átbeszéltük az elakadási pontokat, végigmegyünk minden helyiségen és kitaláljuk, miért nem érzed jól magad.

Ezután készítünk egy szöveges dokumentációt, ami tartalmazhat stílustanácsadást, színtanácsadást, de akár térszervezésre, tárolásra is adunk javaslatokat.

Végül részletesen bemutatjuk a koncepciót, személyesen prezentáljuk az ötleteinket.

Így fog összeállni

 • Első körben iszunk egy kávét.

 • A magaddal hozott alaprajzot átnézzük, és megbeszéljük a főbb elakadási pontokat, kielemezzük a problémás területeket. Nagy segítség, ha fotókat is készítesz minden helyiségről.

 • Ezek után kérünk Tőled/Tőletek pár napot, és elvonulunk ötletelni.

 • Újabb személyes találkozás következik, aminek fő célja, hogy egy berendezett, felülnézeti, koncepciószintű alaprajz segítségével felvázoljuk a lakásodban rejlő lehetőségeket, amihez vázlatos látványtervek is készülnek.

  Meghatározzuk a funkciókat, térkapcsolatokat, elrendezzük a lehető legpraktikusabban a bútorokat. A terveket elviszed/elviszitek magatokkal és elkezditek kipróbálni, beleélni magatokat, milyen lenne abban a térben élni, amit kitaláltunk.

 • Ha úgy érzitek, számodra/számotokra kényelmes az elrendezés, működőképes a terek használhatósága, következhet a stílus egyeztetése.

 • Itt is arra kérünk, küldj/küldjetek nekünk e-mailen belső terekről fotókat.

  Lehet olyan fotó is, amin csak egy részlet tetszik, (pl. az étkező megoldása) vagy csak az enteriőr hangulata és igazából nem is tudod mi fogott meg benne. Minél több, annál jobb.

 • Ezt követően javaslatokat adunk színekre, mintákra, dekorációs tárgyakra, vagy kellemes hangulatú világítás kialakítására.

 • Mivel a tervek egyeztetése során folyamatosan kapcsolatban leszünk, lehetőség van bármely pontnál a változtatásra.

 • Befejezésül a végleges koncepcióterv prezentálása következik 1 db végleges berendezett színes alaprajz, és helyiségenkénti vázlattervek segítségével.

Ha készen állsz a kalandra igyunk egy kávét, de előbb írj nekünk!
 • studio@gabriellacsillag.com
 • Tel: +3670 439 7594