VÁLOGATÁS KEDVENC MUNKÁINKBÓL

Fiatal férfi belvárosi otthona szürkével,
és egy csipet sárgával

A 49 négyzetméteres Andrássy úton található erkélyes stúdió lakás (egy nagy szoba) tervezésénél az volt a feladat, hogy egy nagy nyitott térben legyen egy kényelmes nappali, dolgozósarokkal kiegészítve, szépen beillesztett konyha, elkülönített hálószoba gardróbbal, figyelembe véve a funkcionális zónák elkülönítését. Fiatal férfi örül, és mi is:-)

Glamour stílusjegyekkel nappali konyha étkező

Húszas évei végében járó fiatal lány ( Zsófi ) keresett meg minket azzal a kéréssel, hogy pici gyöngyszeméből, ami a Tátra utcában található varázsoljunk elegáns, káprázatos, dekoratív otthont. A megbízás a nappali-étkező-konyha tervezésére szólt. Zsófi nem akart nagyon letisztult, modern lakberendezést, inkább a Glamour pompájával és a klasszikus elemek összhangjával képzelte el a stílust és a hangulatot. Nehéz elképzelni ennyire pici alapterületen, hogyan lehet a Glamour stílusra jellemző káprázatot és ragyogást letisztult formában megjeleníteni. Íme a mi verziónk Szereti-szeretjük.

Természetes anyagok, világos fa felületek és egy csipet kék

Kétféle változat készült, egy natúr tervezés és a fa panel púderes kékkel megbolondítva. A kérés az volt, hogy szellős, fényben úszó, kellemes hangulatú lakást tervezzünk gardróbbal és külön hálószobával. A világosabb fa panelek és a padló körbeölelik az enteriőrt, textúrát és melegséget visznek a kiadásra tervezett lakásba. A gardróbot sikerült úgy elrejtenünk, hogy a nappali-háló tereiből kivonjuk, nem terhelve vele a nappali négyzetmétereit. Az alaprajzon megnézhetitek hova dugtuk el. ( súgunk: a tv-fal mögé ) A háló üveg falat kapott, így igazán szellős hatást tudtunk elérni a térben Eláruljuk Nektek, hogy végül a kék változat mellett maradtak a megrendelők.

Így született meg a Dohány utcai mini szálloda

A Dohány utcai lakást egy fiatal házaspár vásárolta meg befektetés céljából. Csak a nappali tervezése volt a feladat, a többi helységgel boldogultak ők. Mivel a célközönség az átutazóban lévő külföldiek, szerettek volna szállodai szoba hangulatot teremteni, egy piciny dolgozó megoldásával, üzletemberek igényeire is gondolva. Legyen szó akár üzleti útról, vagy éppen hosszú hétvégéjét nálunk töltő turistáról, így mindenki megtalálhatja számításait. Fontos volt a költségek minimalizálása, így inkább kreatív látványelemekben gondolkoztunk, nem pedig méregdrága design bútorokban.

Folyamatban lévő projekt I.

Boldogok vagyunk, mert ebben a csodaszép épületben hagyhatunk nyomot!

Különlegessége, hogy Hild József által tervezett eredeti homlokzat megtartásával, újjáélesztésével szépül meg az épület.

K40 projekt, BUDAPEST LEGVONZÓBB CÍMÉT KAPTA

Ügyfeleink befektetés céljából vásároltak egy negyedik emeleti exkluzív otthont, és nagy örömünkre minket választottak a belső design megtervezéséhez. 
Igazi örömmunkának ígérkezik, hiszen már az első egyeztetések során kialakult a szimpátia és a bizalom, mi pedig ígérjük, hogy az alkotói folyamat is jó móka lesz.

Ha szeretnétek látni a végeredményt, látogassatok vissza később.

Folyamatban lévő projekt II.

Hullan Bea Angi képével a fókuszban készül egy bohém, színes, kedves lakás. Látogassatok vissza picit később.